Zurück zur Liste

Bearbeiten Als PDF herunterladen Zu Favoriten

Rezept Gestürzter Milchreis


Rezeptinfo
Kategorien:
Land:
Kochstil:
Bewertung:
(noch nicht bewertet)
Zutaten
200 g Reis
1 L Müli
200 g Zucka
1 Vanülle-Schodn oda 1 Packl Vanüllezucka (is gscheida dea)
1 Prisn gmohlana Zimt
Himbeea-Sirup
Gaugau- oda Schoklad-Späne
Zubereitung
De Müüch mid Zucka, Vanülle und Reis losst aufkochn und so laung kochn, bis de gaunze Flissichkeit vom Reis aufgsaugt wiad.
Daun riahst den Zimt drunta und nimmst den Toopf von da Plottn.
Den Mülireis füüst in vuaher koid ausgschwabde klaane Schissln und losst eam 30 Minutn ausküühn.
Daun stiazt eam auf an Tölla, bestraast eam mid Gaugau- oda Schoklad-Späne, haust daneben a poa schimplade (*grins*) Himbeean dazua, und laast in de Eckn vom Tölla den Sirup.

Bearbeiten Als PDF herunterladen Zu Favoriten

Zurück zur Liste