Zubereitung
Fett schmöözn und ooküühn lossn.
De Brombeean valesn, mid koidn Wossa vuasichtich ooschpüün und auf an Kuchlpapia ootropfn lossn.
Jetzand nimm da an Schneebesn und varriah Topfn, Gogaln, Griaß, Zucka, Vanüllezucka, Puddingbuiva, Bockbuiva, Zitronanschoin und den Soft guad midanaunda.
Riah es Fett unta.
Heb de Brombeean vuasichtich unta de Topfnmasse.
Fettn a Springfuam (26 cm) aus bestrei´s mid Griaß.
Hau den Taag eine und bochs im vuaghaaztn Reahrl (175° C Haaßluft) 60-70 Minutn aussa.
De fertiche Tuatn leest mid an Messa vom Raund.
Loß gaunz koit werdn, bevuasd as midn Budazucka staubst.
Und jetzand raam dei Wiatschoft auf! (A Stund mindestens bei dem Saustoi!!)